För att aktivera en trigger klickar du på "Spara" bredvid drömbilden till den dröm som du vill aktivera triggern i. Här kan du sedan klicka på "Triggers" längst ner till höger och bläddra och bekanta dig med de olika sparsätten. Om du hittar en trigger som verkar rolig trycker du på den gröna "Spara"-knappen för att aktivera den. Bekräfta sedan detta med din PIN-kod och efter det är triggern igång!

Du gör på samma sätt även om det är ett annat sparhack än en trigger som du vill starta.