Du har laddat ner appen och kopplat ditt konto, nu ser du att du har 0 kr sparade i din hemvy i appen. Hur kommer du igång med sparandet? Enkelt!

Klicka på "DRÖMMAR"/svep till höger, så kommer du till drömvyn, och så skapar du din första dröm.

Nu när du har din dröm, klicka på "SPARA"-knappen intill den så kommer du till alla sparhack. Det är här sparandet väljs! Med våra olika sparhack som du använder för att styra sparandet till dina drömmar. De är uppdelade i kategorier som du ser i nederkant av vyn, klicka gärna runt och bläddra runt här. När du ser ett sparhack som verkar intressant så klickar du helt enkelt på den gröna "SPARA"-knappen som visas under det. Är du mer nyfiken på just det sparhacket så kan du klicka på dess symbol för att läsa mer.

Du hittar i "SPARA"-menyn manuella sparhack, autospar och triggers. Med manuella sparhack så skapar du en transaktion där och då, om du till exempel har skippat att köpa en kaffe och vill spara den summan till din dröm. Autospar och triggers är för kontinuerligt sparande. I autospar finns utmaningar som är både dagliga, veckovisa och månadsvisa, såsom "Bli vego", där 30 kr sparas per dag. Triggers är lite roligare utmaningar, här finns både "Autopiloten", som sparar exakt det som behövs till din dröm på veckovis basis och vår storfavorit "Tjuven".

Jag vill spara den dagliga summan, hur gör jag?