Självklart kan du ångra dig, du har alltid full kontroll över ditt sparande. Skulle du ångra en överföring kan du alltid föra tillbaka pengarna till det bankkonto som du skrivit in i appen och kopplat till Dreams.

Däremot kan du inte avbryta en pågående transaktion, om du exempelvis chippat in pengar eller om ett automatiskt sparhack skapat en transaktion.

Dina aktiva sparhack kan du när som helst avbryta, då skapas inga nya transaktioner, det gör du genom att klicka på sparhacket och sedan på "Stoppa". Transaktioner som redan påbörjats när utmaningen fortfarande var aktiv kommer att genomföras.

All information om dina transaktioner, pågående, genomförda eller misslyckade, hittar du i din detaljerade transaktionshistorik. Du hittar den dels genom att klicka på drömbilden och i fliken du "Se transaktioner", eller på “Hantera pengar” > "Dina transaktioner" där du både ser transaktioner som är på ingång och transaktioner som kommit in.