Hur gör jag ett uttag från Dreams?

Klicka på Hantera transaktioner > Överför pengar

Updated over a week ago

För att föra över pengar från ditt Dreams-konto tillbaka till ditt lönekonto, så klickar du på Hantera transaktioner på hemskärmen och sedan Överför pengar. Välj från vilken dröm du vill ta ut pengar och till din bank och sist hur mycket. Sedan godkänner du uttaget med din pin-kod.

Det tar normalt sett 1-2 bankdagar innan pengarna landar på ditt lönekonto igen, det är vanligt att det är tillbaka redan senare samma dag som uttaget genomförts på morgonen av en bankdag

_______________

Ett annat sätt som du kan ta ut pengar från en dröm är genom att klicka direkt på drömmen och sedan på kugghjulet i det övre högra hörnet och scrolla ner i menyn till Överför pengar. Sen genomför du samma procedur som ovan nämnt.

Du kan ta ut dina pengar i hur många omgångar du vill och uttag medför ingen kostnad.

Uttag ur fonddröm? Gäller det en fonddröm så kan du läsa mer om hur du tar ut investerade pengar via länken, det sker på ett annorlunda sätt.