Du har laddat ner appen och kopplat ditt konto, nu ser du att du har 0 kr sparade i din hemvy i appen. Hur kommer du igång med sparandet? Enkelt!

Klicka på "DRÖMMAR" längst ner på skärmen på första sidan i appen (eller svep till höger bara) så kommer du till drömvyn, och där skapar du din första dröm.

Nu när du har din dröm, klicka på "SPARA"-knappen intill drömbilden så kommer du till en fullspäckad meny med alla sparhack. Det är här sparandet väljs! De olika sparhacken använder du för att styra sparandet till dina drömmar. De är uppdelade i tre kategorier: Triggers, Autospar och Engångsspar. Klicka gärna runt i menyn och upptäck alla spännande val!
När du ser ett sparhack som du vill aktivera så klickar du helt enkelt på "STARTA"-knappen. Vill du läsa mer om just det sparhacket innan du startar det så kan du klicka på dess symbol för att läsa mer om hur det fungerar.

Vad betyder då de olika kategorierna? Engångsspar betyder att du gör en transaktion en enda gång, om du till exempel lånar på bibblan och vill spara en symbolisk summa för att du inte köpte boken till din dröm. Autospar och triggers är till för kontinuerligt sparande. I autospar finns utmaningar som är både dagliga, veckovisa och månadsvisa, såsom "Bli vego", där 30 kr sparas per dag. Triggers är lite roligare utmaningar, här finns både "Autopiloten", som sparar exakt det som behövs till din dröm på veckovis basis och vår storfavorit "Tjuven".

Vill du själva bestämma kan du även starta ett regelbundet sparande per vecka eller månad på valfri summa eller chippa in en extra slant genom att skriva in summan i det vita fältet överst i “SPARA”-menyn.

Om du ändå inte känner att du hittat rätt sparsätt för dina drömmar, så kan du även skapa ditt helt egna sparhack! Läs allt om det HÄR.

Är du nyfiken på att slå på investeringar och fondspara i din dröm? Läs mer här.

Kör hårt med sparandet nu!😄👌