Såklart kan du skapa dagliga transaktioner!

Vill du spara det som dagligen behövs till din dröm genom att en transaktion skapas per dag så kan du välja att justera summan på ett redan existerande dagligt sparhack. Exempelvis genom att justera "Bli vego", som skapar en transaktion per dag till den dröm som den är aktiv i.

Hur? Klicka in till "SPARA"-menyn bredvid din dröm, så bläddrar du fram en daglig utmaning, där det alltså står "SPARA xkr /DAG". Välj den där antingen summan, eller om själva utmaningen passar dig. Klicka på symbolen till sparhacket och sedan på skiftnyckeln i nedre hörnet, så kan du uppdatera summan. När detta är gjort, så startar du ditt sparhack, med din nu nya valda summa.

Eller så slår du enkelt på "Autopiloten" så kommer du med en transaktion per vecka att spara rätt summa! 🚀