Triggers

Vad är triggers och hur hjälper de dig spara?

Updated over a week ago

Sparande ska vara helt på dina egna villkor, så när du sparar med Dreams så finns det många olika sätt att göra det på. Du väljer såklart de sätt som passar dig allra bäst!

För att göra sparandet extra roligt så har vi en kategori med sparhack som vi kallar för Triggers, för dig som vill anta en lite roligare utmaning, för dig som vill spara utan att det märks eller varför inte för dig som vill spara helt automatiskt? Du väljer själv.

Triggers är kort sagt sparande som triggas av någon särskild faktor, tex fullmånen eller en slumpmässig Tjuv.

Autopilot, Tjuven, Följ börsen, All in, Kalenderkaos, Härmapa, Everest, 50/50, Portionen under tian och Mångalen är våra olika triggers.

Vi brukar även skapa tillfälliga, spännande triggers kopplade till sport, tex spara varje gång Sverige gör mål i fotbolls-VM eller heja på ditt favoritlag i Premier League. Håll utkik efter dessa i appen!

_______________

Nyfiken på en specifik trigger?

Plocka fram din app, klicka på Spara-knappen nere till höger på skärmen, så kommer hela listan med olika sparhacks upp. Klicka på Se alla för att se hela listan av triggers och för att läsa mer kan du klicka på själva symbolen till den trigger som du är nyfiken på och få fram en beskrivning av hur just den fungerar!

Om jag vill stänga av en trigger?

Då klickar du på din drömbild, scrollar ner och ser en lista på alla aktiva sparhack i den drömmen och kan där lätt Stoppa dem. Då avslutas triggern och kommer inte att skapa några nya transaktioner.

Ändra summa på en trigger?
Om du tycker att en trigger är för "dyr" eller "snål" kan du klicka välja att ändra summan på den innan du startar den. Du kan alltså inte justera summan på en redan aktiv trigger, utan stoppar då den och startar en ny som du ställer in på önskad summa på före du startar. Sparfrihet om nåt! 😃🌟