Vilka plattformar stödjer Dreams?

Finns för både iOS och Android

Updated over a week ago

Dreams finns för både iOS och Android. Den kan laddas ned från App Store eller Google Play Store

Vad gäller operativsystem så måste din iPhone eller iPad ha minst iOS 11 installerat och för Android krävs minst version Lollipop (5.0) och helst en skärmupplösning på 1280x720 pixlar.

Använder du iPad, kom ihåg att filtrera till "Endast iPhone" när du söker. Det går inte att spara med Dreams via en dator.