Tjuven drar en slumpvis summa mellan 1 - 200kr en slumpvis vald dag varje vecka!

Detta är en utav våra triggers. Tjuven är ett knep som hjälper dig att spara pengar, det är knappt att det märks av. Tjuven slår till när du minst anar det och lägger stöldgodset i drömmen!

Du aktiverar tjuven genom att trycka på "SPARA" intill den dröm i vilken du vill aktivera triggern. Tryck sedan på triggers längst nere på sidan och på tjuven. Tryck nu på den gröna "SPARA"-knappen för iOS och "STARTA TRIGGER"-knappen för Android och bekräfta sedan med din pinkod.

Ibland är det lättare att spara om vi inte vet om att vi gör det. Med tjuven stjäl du från dig själv och ser till att du garanterat lägger lite pengar på drömmen oavsett vad som händer. Varje vecka på en slumpmässigt utvald dag tar tjuven en summa mellan 1 - 200 kr och sätter in i din utvalda dröm. I transaktionshistoriken ser du alltid när tjuven varit framme och hur mycket den sparade Tjuven är knepig att hålla reda på, men den tar max 200 kronor varje vecka. Det går hur bra som helst att ha fler än en tjuv, aktiverar du tjuven i två drömmar får du två besök per vecka.

Såklart kan du stänga av tjuven när som helst! Då klickar du på din drömbild och får fram alternativet stoppa genom att klicka på triggern.

_______________

Precis som alla andra triggers som vi har så är de till för att på ett roligt sätt öka sitt sparande. För att få veta mer hur våra triggers fungerar så kan du klicka på dem och scrolla neråt ett snäpp så får du upp en beskrivning på vad just den triggern gör.