Sparande ska vara helt på dina egna villkor, så när du sparar med Dreams så finns det många olika sätt att göra det på. Du väljer såklart de sätt som passar dig allra bäst!

För att göra sparandet extra roligt så har vi en kategori med sparhack som vi kallar för triggers, för dig som vill anta en lite roligare utmaning, för dig som vill spara utan att det märks eller varför inte för dig som vill spara helt automatiskt? Du väljer själv.

Autopilot, Tjuven, Följ börsen, All in, Kalenderkaos, Härmapa, Everest, 50/50 och Mångalen är våra olika triggers.

_______________

Nyfiken på en specifik triggers?

Plocka fram din app, klicka på "Spara" intill en dröm, i iOS klickar du på ordet "Triggers" nere i högra hörnet och i Android klickar du på den femkantiga symbolen. För att läsa mer, klicka på själva symbolen till den trigger som du är nyfiken på och scrolla nedåt ett snäpp!

Om jag vill stänga av en trigger?

Då klickar du på din drömbild, går till "Du" och får fram alternativet stoppa genom att klicka på triggern/sparhacket. Då avslutas triggern och kommer inte att skapa några fler transaktioner.