På vilka enheter fungerar Dreams?

iOS, Android eller iPad

Updated over a week ago

Dreams fungerar på smarttelefoner som använder sig av de mobila operativsystemen iOS eller Android. Det går även bra att använda Dreams på en iPad. Vill du hämta hem appen till din iPad så kom ihåg att filtrera till "Endast iPhone" för att hitta appen. Försöker du hämta hem appen till en surfplatta och får svar att den inte är kompatibel, så stämmer det, då fungerar det helt enkelt inte på din surfplatta.

För att använda Dreams så behöver du alltså en telefon dit du kan hämta hem appen som du har ditt BankID installerat på.

Använder du Dreams på flera enheter kommer du loggas ut från den ena enheten varje gång du loggar in på den andra. Det går inte att logga in via en dator.