Självklart och, det är busenkelt att vara kreativ och skapa egna sparhack! Hur ser din vardag ut? Skippar du helst plastpåsen på mataffären för att istället ta med egen eller cyklar du till jobbet? Anpassa Dreams efter ditt liv och gör sparandet personligt!

Du skapar enkelt ditt sparhack genom att klicka på "SPARA" intill drömbilden och sedan på plusset uppe i hörnet av skärmen. Du gör det till antingen ett manuellt sparhack, eller ett autospar där du kan välja om du vill att ditt sparhack ska dra pengar varje vecka eller varje månad automatiskt.

Lägg till en egen bild, namnge ditt hack, sätt summa, ange om det ska dras per vecka/månad och lägg till en beskrivning (frivilligt) sen är ditt skräddarsydda sparhack skapat!