Det finns ingen specifik knapp som pausar sparandet. Men eftersom du själv styr ditt sparande kan du göra en egen form av paus. Detta gör du genom att trycka på drömbilden. I nästa vy listas alla dina aktiva sparsätt och för att pausa någon av dessa trycker du på sparsättet i fråga och sedan på STOPPA. Om du vill pausa allt ditt sparande upprepar du stegen ovan i alla dina drömmar.

Psst, ett litet tips! Är du nöjd med det sparande du har nu? Då kan det vara smart att ta en skärmdump på de sparsätt du har aktiverade, så vet du vilka sparsätt du ska sätta igång då du tar upp sparandet igen.
Lycka till!