Kan jag flytta pengar mellan drömmar?

Javisst, det är supersmidigt och sker direkt!

Updated over a week ago

Självklart kan du flytta pengar mellan dina drömmar! Vad vore livet om man inte kunde ändra sig? 😉

På hemvyn i appen klickar du på Transaktioner & Uttag > Överför pengar och väljer helt enkelt från vilken dröm du vill överföra, till vilken dröm pengarna skall skickas och sist summan.

Du kan dock inte överföra pengar som redan investerats i en fonddröm, eftersom deras värde då finns i fondandelarna som måste säljas innan de kan flyttas (och när man säljer så betalas värdet ut till din hembank utan att passera Dreams). Men icke investerade pengar i fonddrömmen går fint att flytta! 👍

Läs mer om fonddröm och hur du säljer fondandelar
Och såhär gör du uttag från en dröm