Att flytta pengar mellan sina drömmar i appen är en funktion som ännu inte finns på plats, men en funktion som vi hoppas kunna inkludera i appen till en kommande uppdatering, inom en snar framtid.

För att flytta pengar från en dröm till en annan för du först över pengarna till ditt lönekonto. Detta gör du genom att gå in på inställningar, klicka på drömbilen och sedan symbolen i det övre högra hörnet, scrolla ner. Sedan överför du pengarna till den dröm du önskar.