Världens roligaste grej. Bjud in hela kompisgänget och spara inför resan, sommarens festival eller varför inte spara ihop till bröllopet tillsammans med din partner? Bara ni sätter gränserna och ni väljer ert mål helt fritt.

Allt du behöver göra är att skapa en dröm och bjuda in den/de som du vill spara med! Antingen så skapar du en helt ny dröm eller så bjuder du in till en dröm som du redan har. Alla medlemmar i gruppdrömmen får en varsin version av drömmen till sin app och alla sparar till att nå målsumman på varsitt konto och ni ser varandras sparande och följer varandra.

Ett tips till er gruppdröm är att aktivera sparhacket "Härmapa", som är till specifikt för gruppdrömmar 🐵!