Hur skapar jag en dröm?

I dröm-vyn längst ner finner du Skapa en ny dröm

Updated over a week ago

För att skapa en ny dröm klicka på Drömmar nertill i mitten på hemskärmen och klicka sedan på plusset uppe till höger för att skapa en ny dröm. Du ställer sedan in om det är en egen dröm eller en gruppdröm, namnger drömmen, anger summa och datum och lägger in en bild.
Vill du inte ha en målsumma eller slutdatum i din dröm behöver du inte. Det går fint att spara utan det också! Lämna då fälten tomma och tryck på gröna knappen Klar.
Detta är perfekt om du tex bara vill ha en buffert för framtiden rent allmänt, eller pröva spara så mycket du kan fram till ett visst datum. I det fallet vill du ju inte vara begränsad av en summa eller hur? 😉

Vill du starta en ny dröm för att en tidigare är uppnådd men du vill fortsätta spara?
Du vet väl att du kan fortsätta spara i den gamla som du uppnått? Klicka bara på Ändra bredvid drömbilden på den drömmen så kan du redigera den (tid/summa/namn) och "återuppliva" den igen 😃