För att föra över pengar från ditt Dreams-konto tillbaka till ditt lönekonto, så klickar du på "Hantera pengar" i hem-vyn och sedan "Överför pengar". Du väljer ur vilken dröm du vill ta ut pengar och hur mycket, sedan godkänner du uttaget med din pin-kod. Det tar normalt sett 1-2 bankdagar innan pengarna landar på ditt lönekonto igen. Det är vanligt att pengarna är tillbaka redan senare samma dag som uttaget genomförts på morgonen av en bankdag.

Ett annat sätt som du kan ta ut pengar från en dröm är genom att klicka på drömmen och sedan på symbolen i det övre högra hörnet, så går det scrolla ner till "Överför pengar", så genomför du samma procedur som ovan nämnt.

Du kan ta ut dina pengar i hur många omgångar du vill, utan att det kostar något. Våra transaktioner är helt kostnadsfria!