För att föra över pengar från ditt Dreams-konto tillbaka till ditt lönekonto, så klickar du på "Transaktioner och uttag" i hem-vyn och sedan "Överför pengar". Välj från vilken dröm du vill ta ut pengar och hur mycket, sedan godkänner du uttaget med din pin-kod.

Det tar normalt sett 1-2 bankdagar innan pengarna landar på ditt lönekonto igen, det är vanligt att det är tillbaka redan senare samma dag som uttaget genomförts på morgonen av en bankdag

_______________

Ett annat sätt som du kan ta ut pengar från en dröm är genom att klicka direkt på drömmen och sedan på symbolen i det övre högra hörnet, så går det scrolla ner till "Överför pengar", så genomför du samma procedur som ovan nämnt.

Du kan ta ut dina pengar i hur många omgångar du vill, utan att det kostar något. Våra transaktioner är helt kostnadsfria!