Om man vill avsluta sin fonddröm tar det lite längre tid än en vanlig dröm. Det är för att försäljning av fondanddelar gör att det tar upp emot 7 bankdagar innan pengarna är tillbaka på bankkontot.

Men först måste man stänga av alla aktiva sparhack så att ingen mer investering görs. Därefter plockar man ut de pengar som inte än har investerats (de hittar du genom att klicka på "Se ditt fondspar" > skrolla ner längst ner > "Ta ut pengar".

Nu är det dags att sälja fondandelarna. Det gör du genom att, efter att ha klickat på "Se ditt fondsparande" klicka på "Sälj fondanddelar".

När allt detta är gjort och pengarna har landat på bankkontot kan du klicka tillbaka till "Se ditt fondspar", scrolla längst ner och klicka på "Gör om till sparkontodröm". Faktiskt har den omvandlats till en vanlig spardröm därefter. Du kan nu antingen "Ge upp drömmen" via drömmens inställningar eller spara vidare som vanligt!