Detta är en av våra triggers

Ta det lugnt! Luta dig tillbaka och låt autopiloten ta dig till din dröm.

När du aktiverar autopiloten kommer pengar föras över till din dröm så du alltid når drömmen i tid till det slutdatum du har valt. Perfekt för dig som alltid önskat dig en egen drömchaufför! 

Autopiloten räknar ut den summa du behöver spara för att nå din dröm i tid och sparar varje vecka ett belopp till din dröm. Transaktionen skapas på måndagar. Autopiloten justerar sparsumman automatiskt om du använder andra sparhack, chippar in pengar, ändrar målsumman eller tidsperioden och det är därför inte säkert att autopiloten sparar varje vecka. Skulle du göra en justering av din dröm, så behöver autopiloten en veckas paus för att ställa om sig mot det nya målet. 

Såklart kan du när som helst stänga av autopiloten och tar du ut pengar ur din dröm i förtid stängs den automatiskt av 🚀

_______________

Precis som alla andra triggers som vi har så är de till för att på ett roligt sätt öka sitt sparande. För att få veta mer hur våra triggers fungerar så kan du klicka på dem och scrolla neråt ett snäpp så får du upp en beskrivning på vad just den triggern gör. 

Did this answer your question?