Det tar endast några minuter att komma igång med Dreams, du följer bara instruktionerna som du får direkt i appen!

När du laddat ner appen så klicka på "Bli en ny användare" och därefter "Skapa konto manuellt" eller "Skapa med Facebook", båda går hur bra som helst!

Du fyller i förnamn, efternamn, e-post, hemland (för att öppna antingen svenskt eller norskt Dreamskonto) och telefonnummer, som blir ditt användarnamn. Du kommer att få ett sms skickat till det nummer som du anger med en smskod, fyll i koden. I Android finns alternativet för att fylla i automatiskt. Det finns inget lösenord, bara BankID om du kopplat det till din användare, annars sms-kod.

Du loggas in och ser en grön "Kom igång"/"Börja spara"-knapp, klicka här så påbörjas registreringen och du får koppla både ditt BankID och ange ditt bankkonto. Du behöver inte skriva under några papper, utan allt sker direkt i appen, du skriver under autogiromedgivande och användaravtal (ett för Dreams och ett för sparkontot hos Ålandsbanken) direkt i appen, där du också och ta del av all nödvändig information.

Du kopplar ditt vanliga lönekonto till Dreams, som är ditt privata och inte delat med någon och som du har möjligheten att koppla autogiro till. Hör med din hembank om du är osäker på vilket konto som är ditt privata med tillgång till autogiro. När kontot kopplats ska det verifieras, vilket kan ta upp emot 7 bankdagar.

När du kopplat ditt BankID och bankkonto och skapat en dröm i fliken "DRÖMMAR" så kan du komma igång med sparandet! Klicka på "SPARA" intill din drömbild så hittar du alla våra sparhack, som du aktiverar med hjälp av din pinkod.

_______________

Vet du inte vilken PIN-kod du har? Klicka här

Strular registreringen? Klicka här för att veta om du kan använda Dreams.

Proceduren tar ca tre minuter och när du är klar bekräftar du enkelt dina val via BankID.

Klart! Ett steg närmare drömmarna! ✨