Om du vill sluta använda Dreams börjar du med att ta ut pengarna och vänta tills du har dem på ditt lönekonto, har du pågående transaktioner så inväntar du dessa med. Sedan kan du välja att avsluta ditt konto i appen, klicka på kugghjulet som du ser i hemvyn/hemskärmen så hittar du kontoinställningar och scrolla ned till “Avsluta Dreamskonto”, sedan följer du anvisningarna. 

OBS! Ditt konto avslutas då permanent och går i dagsläget inte att starta upp igen om du skulle ändra dig. 

Om du inte är helt säker så kan du med fördel låta kontot ligga kvar men tömma det och stoppa allt sparande, samt ta bort appen. Då kan du enkelt ladda ner appen igen om du vill använda den i framtiden. 

Har du tid att skicka oss lite feedback angående varför du vill avsluta ditt konto, skulle det betyda väldigt mycket för oss! Din feedback hjälper oss verkligen att förstå hur vi kan förtydliga och förbättra tjänsten. Du når oss såhär.

Lycka till med sparandet! 

Did this answer your question?