Ja, allt du gör i din Dreamsapp är helt privat och sker på dina villkor. Du kan däremot välja att öppna upp din dröm för att dela den med andra om du så vill. 

För att bjuda in till en gruppdröm, klicka på din dröm och sedan i fliken "Grupp" hittar du en rund "+"-symbol där du kommer vidare till "Bjud in". Eller så klickar du på kugghjulet i övre hörnet, och i fliken "Deltagare" skickar du din inbjudan. Allt du behöver är telefonnumret till den du vill bjuda in. 

Did this answer your question?