Börja med att kontakta oss! Du kan maila urgent@getdreams.com så spärrar vi appen. Gällande ditt konto, personen som stulit din telefon kan inte göra några justeringar i appen (eller dina pengar) så länge denne person inte kan din pin-kod. Och även om personen skulle ha tillgång till din kod, kan personen inte göra annat än att styra pengarna mellan ditt drömkonto och lönekontot, dvs det går inte för denne att exempelvis föra över pengarna "till sig själv". Ett tips är att spärra ditt BankID, om du inte hunnit göra det ännu.