Absolut! Varför skjuta på en bra vana? Vi samlar alla dina transaktioner vilket innebär att pengarna förs över till Dreams i en klumpsumma när ditt bankkonto väl är verifierat.

Det tar mellan 1-7 bankdagar för autogirokopplingen att bli aktiv för det av dina konton som du valt att koppla. Vill du se vilka transaktioner som är på gång så ser du din detaljerade transaktionshistorik om du klickar på "Hantera pengar" > "Dina transaktioner".

För att komma igång med sparandet så klicka på "SPARA" intill din drömbild och välj dina sparhack som du vill spara med!