Konton och överföringar
Kan jag börja spara innan mitt bankkonto är registrerat hos Dreams?
Kan jag börja spara innan mitt bankkonto är registrerat hos Dreams?

Svar: JA!

Michelle avatar
Written by Michelle
Updated over a week ago

Absolut! Varför skjuta på en bra vana? Vi samlar alla dina transaktioner tills ditt bankkonto är verifierat, vilket innebär att pengarna förs över till Dreams i en klumpsumma när det är klart.
Under tiden står dem som På väg in i appen, och räknas till totalsaldot först när de har landat in på Dreamskontot.

Det tar mellan 1-7 bankdagar för autogirokopplingen att bli aktiv för det av dina bankkonton som du valt att koppla till appen. Vill du se vilka transaktioner som är på gång så ser du din detaljerade transaktionshistorik och status på varje transaktion om du klickar på Hantera transaktioner > Se transaktioner