Ja, det går bra att byta det kontonummer som du kopplat till ditt drömkonto. Du gör detta genom att gå in på hemskärmen, klicka på kugghjulet uppe i hörnet av skärmen och därefter på "Betalningsmetod". Här kan du uppdatera dina uppgifter och ange ditt nya kontonummer. Efter detta behöver ditt bankkonto åter verifieras vilket tar upp till sju bankdagar och efter det fortsätter allt som vanligt.

Tänk på att det konto som du anger måste vara ditt privata bankkonto, som du alltså inte delar med någon, med tillgång till autogiro.