En överföring kan misslyckas av många olika skäl. Det som då skett är att din hembank av någon anledning har nekat dragningen, så inga pengar har lämnat ditt lönekonto mot ditt Dreamskonto för just den aktuella summan. Den vanligaste anledningen är att täckning saknas på kontot.

Saldot i appen justeras då ner i efterhand, transaktionerna kan du kontrollera genom att klicka på "Hantera pengar > "Se transaktioner".

Om transaktionen misslyckats görs inga nya försök att dra summan. Vill du fortfarande vill spara den summan så går det superbra att skapa en manuellt transaktion.

_______________

Klicka på "SPARA"-knappen intill din dröm, sedan på "Manuellt" för iOS eller sparmyntssymbolen för Android, välj summa och chippa in 👍