Slik fungerer det
Uttak - Hvordan tar jeg ut penger fra appen?

Gå til 'administrer transaksjoner' når du åpner appen.

Updated over a week ago

Når kan jeg ta ut penger fra appen?

• Du kan når som helst ta ut pengene du har spart i drømmen, selv om sparemålet ikke er nådd enda.

• Du kan ta pengene ut til din egen bankkonto, eller overføre dem til en annen drøm.

Slik overfører du pengene dine til bankkontoen din

• Gå til appens hovedside (hjem)

• Klikk på 'administrer transaksjoner', som du finner under beløpet du har spart

• Finn "overfør penger" nederst på skjermen.

• Du velger om du vil overføre penger mellom ulike drømmer, eller ta ut penger til banken din. Velg beløpet du vil ta ut, og godkjenn uttaket med PIN-kode.

PS: Du kan også ta ut penger direkte fra en drøm. Da klikker du på drømmen du vil ta ut fra, velger 'innstillinger', og vil finne 'overfør penger' som her.

Hvor lang tid tar der før pengene kommer i banken?

Pengene vil være på bankkontoen din i løpet av ca 1-3 virkedager. Overfører du mellom drømmer vil dette vise i appen med en gang.

Legg merke til: Det er bare mulig å ta ut penger til en konto som står i ditt navn.

Det betyr at du kan ta ut penger fra din dreamskonto til din private bankkonto, eventuelt en felles bankkonto der du står som hovedeier.