Om du har oppnådd drømmene dine eller behøver pengene til noe annet, kan du når som helst føre pengene tilbake fra drømmekontoen til bankkontoen din.

Trykk på beløpet i hjem-siden og så "Ta ut penger". Du velger hvilken drøm du vil ta pengene ut fra, og hvor stort beløp. Deretter godkjenner du med PIN-koden din. Pengene vil være tilbake på bankkontoen din innen 1-3 virkedager, men det er normalt at pengene er tilbake på konto allerede samme dag, hvis du overfører på morgenen av en bankdag.

En annen måte å gjøre det på er å trykke på drømmebildet, så på tannhjulet øverst i høyre hjørne, og deretter "Ta ut penger".