Om du har oppnådd drømmene dine eller behøver pengene til noe annet, kan du når som helst føre pengene tilbake fra drømmekontoen til bankkontoen din.

Gå til hjem-siden, klikk på "transaksjoner og uttak" og så "overfør penger". Her velger du hvor du vil overføre fra, til og hvilket beløp, og så kan du gjennomføre uttaket og godkjenne med PIN-koden din. Pengene vil være tilbake på bankkontoen din innen 1-3 virkedager, men det er normalt at pengene er tilbake på konto allerede samme dag, hvis du overfører på morgenen av en bankdag.

En annen måte å gjøre det på er å trykke på drømmebildet, så på tannhjulet øverst i høyre hjørne, og deretter "overfør penger".