Begynn med å kontakte oss! Du kan maile oss på urgent@getdreams.com så hjelper vi deg med å sperre kontoen din. Personen som finner telefonen din kan kun gjøre små justeringer i appen, hvis den ikke har PIN-koden din. Selv hvis de har tilgang til PIN-koden, kan de ikke gjøre annet enn å overføre penger mellom drømmenkontoen og bankkontoen din. De kan altså ikke føre over pengene til seg selv. Det kan være lurt å sperre BankIDen din, hvis du ikke allerede har gjort det!