Ja. Alt du gjør i Dreams-appen skjer på dine villkår og er helt privat. Du kan derimot velge å åpne en drøm for å dele den med andre om du har lyst!

For å invitere til en gruppedrøm klikker du på drømmen og under fliken "Gruppen" ser du et rundt symbol hvor det står "Inviter flere til å spare sammen med deg". Videre klikker du på "Inviter" og taster inn telefonnummeret til den du ønsker å invitere. På den måten kan dere følge med på hverandres drømmer, eller spare til felles mål. 

Did this answer your question?