Registrering
Hvordan begynner jeg å bruke Dreams?

Kom i gang med Dreams

Michelle avatar
Written by Michelle
Updated over a week ago

Det er kjapt gjort å komme igang med Dreams. Etter du har lastet ned appen følger du instruksjonene du får direkte i appen.

Opprett en bruker
Registrer deg i appen, og legg til bankkortet ditt. Dette er kontoen Dreams vil spare penger fra, og også hvor pengene dine havner når du tar ut penger fra Dreams.

Skap din første drøm
Du kan lage din helt egne, eller velge fra menyen vår. Du kan også legge inn ditt eget bilde på drømmen, når du vil nå den, og hvor mye du må spare.

Aktiver et sparehack
Finner du knappen "Spar" ved drømmen din? Klikker du på den, kommer du til ett vindu for alle sparehackene våre, som du kan aktivere ved hjelp av PIN-koden din. Les mer om de enkelte sparehacksene ved å klikke på dem.

Vet du ikke hvilken PIN-kode du har? Klikk her.
Er det tull med registreringen? Klikk her for å finne ut om du kan bruke Dreams.