Det tar bare noen minutter å komme igang med Dreams, du følger bare instruksjonene du får direkte i appen!

Etter å ha lastet ned appen kan du klikke på "Bli ny bruker" og deretter "Lag konto manuelt" eller "Lag konto med Facebook". Begge funger fint!

Du fyller inn fornavn, etternavn, e-postadresse, hjemland, og telefonnummer, som blir ditt brukernavn. Deretter får du en SMS til det telefonnummeret du har registrert. Fyll inn koden.

Heretter blir du logget inn og etter å ha klikket på "Kom igang"/"Begynn å spare" kobler du til med din BankID og legger til ditt bankkort. Du trenger ikke skrive under på noen papirer, alt skjer direkte i appen! Du signerer et autogirosamtykke og en brukeravtale, en for Dreams og en for Storebrand. I dette dokumentet står også all nødvendig informasjon.

Du kobler din vanlige bankkonto til Dreams, som må være din private konto, og ikke en du deler med andre. Det må også være mulig å koble den til autogiro. Hør med banken din om du er usikker på hvilken av kontoene dine som fungerer slik.

Når du har koblet til med BankID og bankkort og skapt en drøm i fliken "Drømmer", kan du komme igang med å spare! Klikk på "Spar" ved drømmebildet så finner du alle sparehackene, som du kan aktivere ved hjelp av PIN-koden din.

Vet du ikke hvilken PIN-kode du har? Klikk her.

Er det tull med registreringen? Klikk her for å finne ut om du kan bruke Dreams.

Prosessen tar ca tre minutter. Klart! Ett steg nærmere drømmene dine!