Om Dreams
Hvordan sparer man med Dreams?

Manuelle eller automatiske overføringer og sparehacks!

Updated over a week ago

Manuell overføring:
Dette er når du selv bestemmer akkurat når og hvor mye du vil spare, og gjør dette én gang. Transaksjonen blir gjort med det samme, og vil ikke gjenta seg selv. Denne kan passe om du for eksempel har tjent litt ekstra på jobb, hatt bursdag hvor du fikk penger i gave, og vil sette bort de ekstra kronene til sparing.

Automatisk sparing: Føles det bedre at en viss sum dras jevnlig? Da anbefaler vi å teste ut automatiske overføringer! Du kan spare på både ukentlig og månedlig basis, og velger beløpet selv.

Sparehacks: Dreams har en hel bundle av forskjellige sparehacks, og du kan lese mer om de forskjellige i appen. En favoritt er "Tyven" som stikker av med en ubestemt sum én gang i uken. De som liker litt mer kontroll tester gjerne ut "Lønnspar" som setter av et beløp du selv velger, den dagen du får lønn. Liker du å spare smått, anbefaler vi til eksempel kalenderkaos, som setter av 10 kr hver gang vi havner på en spesiell merkedag. Du kan lese mer om sparehacks her.

Psst! Det er også mulig å lage sine egne sparehacks.