I Dreams synes vi man skal gjøre det man er best på, og det er viktig for oss å skape så gode digitale sparetjenester som mulig.

For å hjelpe brukere med å spare, er vi avhengig av å samarbeide med en bank som kan ta vare på pengene. I 2017 tegnet derfor Dreams og Storebrand en samarbeidsavtale der Storebrand sørger for at pengene til Dreams-brukere oppbevares trygt i hver enkeltes sparekonto i Dreams og gjennom innskuddsgarantien.

Storebrands røtter strekker seg tilbake til 1767 og selskapet feiret 250 år jubileum i 2017. I dag har konsernet hovedkontor på Lysaker i Sandvika, mens den svenske delen av selskapet ligger i Stockholm. Vi i Dreams ser på Storebrand som en stabil partner som tenker langsiktig og som deler samme syn på bærekraft som Dreams – både når det gjelder økonomisk og miljømessig. Dreams og Storebrand fant hverandre i det kulturelle: Det måtte jo finnes en annen løsning for å håndtere banksaker, enn den tradisjonelle og ubøyelige måten det er blitt gjort på! Dreams’ grunntanke var allerede da, og vil alltid være, å hjelpe brukere med å nå sine mål. Storebrand ville være med på denne reisen.

Vi skal ikke tjene store summer på å ha høye renter. Vårt fokus er å hele tiden ha fornøyde og glade brukere. Å muliggjøre drømmer, og å gjøre en forskjell i hverdagen til den vanlige spareren – det er det vi vil!

Takket være Dreams’ samarbeid med Storebrand omfattes pengene dine av samme sikkerhet og juridiske trygghet som hos din vanlige bank. Når du skaper en brukerkonto åpner du samtidig en konto i Storebrand, hvilket blir din Dreamskonto. Til Dreamskontoen kobler du din vanlige bankkonto for å kunne begynne å spare penger. Dreams forholder seg til kontoen og overføringene dine baser på Storebrands banklisens og regelverk. Vi tar oss av alt det praktiske - du trenger bare spare og fokusere på drømmene.