Om Dreams
Hvem er egentlig team Dreams, og hva gjør dere?

Snart 90 lidenskapelige folk og dyr som brenner for å hjelpe mennesker til å bli bedre å spare penger!

Anette Kathenes avatar
Written by Anette Kathenes
Updated over a week ago

Vi vil at det skal være enkelt og morsomt å spare, derfor har vi skapt Dreams.

Bak Dreams står et unikt team med ulike bakgrunner fra blant annet media, reklame, banksektor, adferdsøkonomisk vitenskap og produksjonsutvikling. Tanken er å samle bred kompetanse innen en rekke fagområder, slik at de i kombinasjon kan gjøre appen så bra som overhodet mulig. Dreams ble grunnlagt i 2013 av vår administrerende direktør Henrik Rosvall, sammen med Johan Hemminger. I dag består teamet vårt av snart 90 lidenskapelige folk med tretten ulike nasjonaliteter som jobber fra syv ulike land. Pluss et par-tre-fire hunder på Stockholm-kontoret!

I Dreams elsker vi å drømme og å oppfylle drømmer. Det vil vi dele med dere. Derfor har vi laget smarte spareløsninger som forenkler hverdagssparing, slik at du kan nå drømmene dine. Ved å basere sparehacks på ulike adferdshandlinger blir det lettere og mer motiverende å faktisk endre vanene sine, og spare penger. Vi kombinerer ulike kompetanseområder for å gjøre appen så god som mulig. Med utgangspunkt i brukeropplevelser, psykologi og tekniske løsninger skal vi gjøre sparing til en morsom og forståelig aktivitet.

Det er gratis å bruke appen i Norge og pengene er like trygge på kontoen din hos vår samarbeidspartner Storebrand, som hos din vanlige bank. Du får 0.2% i årlig sparerente på pengene du har på sparekonto hos oss. Det er også på den måten vi i Dreams tjener penger, da vi får litt rente på de pengene brukerne våre sparer.

Vi synes det er utrolig gøy å møte Dreams-brukere. Kom gjerne innom og si hei hvis du går forbi kontorene våre på Humlegården i Stockholm eller Cinemateket i Oslo!