Sparingen din skal ikke begrenses av usle banktjenester! Vi vil at det skal være enkelt og morsomt å spare, og det er derfor vi har skapt Dreams.

Bak Dreams står et entreprenørielt team med ulike bakgrunner fra media, reklame, banksektor, adferdsøkonomisk vitenskap og produksjonsutvikling. Tanken er å samle bred kompetanse innen en rekke fagområder, slik at de i kombinasjon kan gjøre appen så bra som mulig. Dreams ble grunnlagt i 2013 av vår administrerende direktør Henrik Rosvall, sammen med Johan Hemminger. I dag består teamet vårt av snart 50 lidenskapelige folk med tretten ulike nasjonaliteter som jobber fra syv ulike land. Og Saga da, hunden på Stockholm-huset!

I Dreams elsker vi å drømme og å oppfylle drømmer. Det vil vi dele med dere. Derfor har vi skapt smarte spareløsninger som forenkler hverdagssparing, slik at du kan nå drømmene dine. Sett penger på noe som betyr noe i stedet! Ved å basere sparehacks på ulike adferdshandlinger blir det lettere og mer motiverende å faktisk endre vanene sine, og spare penger. Vi kombinerer ulike kompetanseområder for å gjøre appen så god som mulig. Med utgangspunkt i brukeropplevelser, psykologi og tekniske løsninger skal vi gjøre sparing til en morsom og forståelig aktivitet.

Det er helt gratis å bruke appen og pengene er like trygge her, som hos din vanlige bank. Du får 0.2% i årlig sparerente på alle pengene du har på sparekontoen din. Det er også på den måten vi tjener penger – gjennom samarbeidspartneren vår, Storebrand, får vi også en liten rente på de pengene brukerne våre sparer.

Vi synes det er utrolig gøy å møte Dreams-brukere. Kom gjerne innom og si hei hvis du går forbi kontorene våre på Humlegården i Stockholm eller Kvadraturen i Oslo!