Det er fullt mulig å pause sparingen! Du gjør det ved å trykke deg inn på drømmebildet. Her ser du alle dine aktive sparehacks, og for å pause dem trykker du deg inn på hver enkelt og velger "Stopp".

Det samme gjør du videre med hver enkelte drøm som du vil pause sparingen på.

Psst, et lite tips: Hvis du er fornøyd med sparehacksene du har, kan du ta et skjermbilde av dem. Da vet du hvilke du skal aktivere når du vil begynne å spare igjen. Lykke til!