Det er fullt mulig å pause sparingen! Du gjør det ved å trykke deg inn på drømmebildet. Her ser du alle dine aktive sparehacks, og for å pause dem trykker du deg inn på hver enkelt og så på "Stop".

Hvis du vil pause alle sparehackene går du inn på hver enkelt drøm og gjør som beskrevet ovenfor.

Psst, et lite tips! Hvis du er fornøyd med sparehackene du har, kan du ta et skjermbilde av dem. Da vet du hvilke du skal aktivere når du vil begynne å spare igjen. Lykke til!