Ofte stilte spørsmål
Kan jeg overføre penger mellom drømmene mine?

Ja!

Updated over a week ago

Det kan du!

Det gjør du på følgende måte: Trykk på drømmebildet til drømmen du vil overføre penger fra. Velg tannhjulet oppe i høyre hjørne, og bla deg ned til «Overfør penger» som du finner nesten nederst på siden. Trykker du på den, får du valget om du vil overføre pengene til din bankkonto - eller om du vil sette dem over til en annen drøm i appen.

__________

Om du setter over penger på en annen drøm skjer dette med en gang, men om du skal overføre pengene til din bankkonto kan dette ta noen virkedager.