Du kan begynne å bruke appen så lenge du...

• Har fylt 15 år,
  • Har norsk BankID,
  • Er folkeregistrert i Norge (eller har konto hos Storebrand fra før).

Fordi vi behøver tilgang til personopplysningene dine for å åpne en Dreams-konto kan du ikke ha beskyttet identitet eller adresse.

Får du problemer når du legger inn kontonummeret ditt og melding om at alt er klart hver gang? Da kan det være at det er noen av punktene over som ikke stemmer og som gjør det vanskelig å koble til BankIDen din.

Alt stemmer, hvordan finner jeg appen?

Dreams finnes for både iOS og Android. Appen kan lastes ned fra den norske AppStore og GooglePlay.

Det er best om du alltid har den seneste versjonen av operativsystemet aktivert. Husk å filtrere til "Bare Iphone" dersom du bruker Ipad

Så lenge disse tingene stemmer for deg, kan du bli en del av Dreams. Hvis det ikke gjør det, kan du alltids bli med i vår Facebook-gruppe Nordic Dreamers. Den er åpen for alle drømmere!✨