Mislykkes kontokoblingen? Har du først sett "Verifiseres" i gult for senere at det åpnes et tomt felt i "Kort"?

Sjekk først og fremst at du har oppgitt rett bankkontonummer og at du har valgt riktig type konto. Det fungerer oftest ikke å koble til sparekonto, hvis ikke dette er lønnskontoen din. Du kan heller ikke velge en konto som du deler med andre. Det må altså være en privat konto

Den vanligste årsaken til at bekreftelsen ikke går gjennom er at det angitte kontonummeret er skrevet inn feil, eller at det er feil type konto. Det kan også være fordi du ikke er folkeregistrert i Norge, er under 15 år, har beskyttet identitet eller adresse, eller at kontoen din ikke støtter AutoGiro.

Om ingen av disse tingene stemmer kan du kontakte oss så hjelper vi deg med å finne ut av hva som er galt.

Kontoen som du kobler til med er altså din private bankkonto med tilgang til AutoGiro. Du kan høre med banken din for å få hjelp til å finne ut hvilken konto som har det. Klikk deg inn via tannhjulet i startsiden for å skrive inn kontonummeret ditt på nytt.

Kontoen din blir verifisert med en gang!