Om du forsøker å overføre ett beløp til Dreams men ikke har nok penger på konto, vil du få en mislykket transaksjon. Enkelte banker prøver å dra summer flere ganger, og det kan derfor ta litt tid før du ser meldingen «Mislyktes» i transaksjons-historien i Appen.

Så snart en overføring settes i gang, vil saldoen i appen oppdateres. Om transaksjonen mislykkes, vil beløpet automatisk bli justert tilbake.

Ønsker du å se overføringene dine, kan du trykke på total-beløpet på startsiden, eller på ett av drømmebildene dine for å få opp transaksjons-historikken din.