At du får mest ut av hva Dreams kan tilby! Vi bruker notifikasjoner for å kommunisere med deg, for å heie på deg og utfordre deg. Rett og slett for å hjelpe deg med å nå drømmene dine. Velger du å få notifikasjoner, blir det enklere å se informasjonen vi gir deg.

All sensitiv informasjon som har med Dreamskontoen din å gjøre kommuniserer vi bare gjennom chatten i appen. Ved å ha notifikasjonene på kan du være sikker på å bli orientert når vi gir ut viktig informasjon i appen.