Ja, du kan helt fint bytte kontonummeret som du har koblet til drømmekontoen din. Dette gjør du ved å klikke på tannhjulet i startsiden, og deretter på "Kort". Her kan du oppdatere informasjonen din og angi nytt kontonummer. Etter dette må bankkontoen din verifiseres. Dette tar opptil 7 virkedager, avhengig av hvilken bank du har. Så fortsetter alt som vanlig!

Husk at kontoen du angir må være din private, som du altså ikke deler med noen, og at det må være mulig å lage AutoGiro-avtaler.