Det er alltid lov å ombestemme seg! Du har full kontroll over sparingen. Skulle du angre på en transaksjon kan du alltids overføre pengene tilbake til bankkontoen.

Det er derimot ikke mulig å avbryte en pågående transaksjon. Dette gjelder både manuelle overføringer og automatiske sparehacks.

De aktive sparehacksene dine kan du når som helst avbryte. Det gjør du ved å klikke på sparehacken som er aktivert, og velger "Stopp". Transaksjoner som allerede var påbegynte da sparehacken var aktiv vil fortsatt gjennomføres.

All informasjon om transaksjonene dine - påbegynte, gjennomførte og mislykkede, finner du i transaksjons-historikken. Den finner du ved å trykke på total-beløpet på startsiden > "Se transaksjoner". Der ser du både påbegynte og gjennomførte transaksjoner. Du kan og se transaksjoner for hver spesifikke drøm ved å trykke deg inn på drømmebildet > "Se transaksjoner".