Selvfølgelig kan du ombestemme deg. Du har alltid full kontroll over sparingen. Skulle du ville angre en overføring kan du alltids føre pengene tilbake til bankkontoen dom du har registrert i appen.

Derimot kan du ikke avbryte en pågående transaksjon, om du for eksempel har satt inn penger eller om et automatisk sparehack har begynt.

De aktive sparehackene dine kan du når som helst avbryte. Da blir det ikke satt igang nye transaksjoner. Du avbryter dem ved å klikke på sparehacken som er aktivert, og så på "Stopp". Transaksjoner som allerede var påbegynte da sparehacken var aktiv gjennomføres.

All informasjon om transaksjonene dine - påbegynte, gjennomførte og mislykkede, finner du i transaksjonshistorikken. Du finner den ved å trykke deg inn på drømmebildet > "Se transaksjoner". Du kan også trykke på beløpet i startsiden > "Dine transaksjoner". Der ser du både transaksjoner som er igang og transaksjoner som har gått gjennom.