Konto og overføringer
Kan jeg angre eller stoppe en transaksjon?

Det er ikke mulig å avbryte pågående transaksjoner, men du kan overføre pengene tilbake til kontoen din.

Anette Kathenes avatar
Written by Anette Kathenes
Updated over a week ago

Skulle du angre på en transaksjon kan du alltids overføre pengene tilbake til bankkontoen. Derimot er det ikke mulig å avbryte en pågående transaksjon. Dette gjelder både manuelle overføringer og automatiske sparehacks.

Du kan når som helst skru av et aktivt sparehack . Det gjør du ved å klikke på sparehacken som er aktivert, og velger "Stopp". Transaksjoner som allerede var påbegynte da sparehacken var aktiv vil fortsatt gjennomføres.

All informasjon om transaksjonene dine - påbegynte, gjennomførte og mislykkede, finner du i transaksjons-historikken. Den finner du under summer du har spart på startsiden > "Administrer transaksjoner". Der ser du både påbegynte og gjennomførte transaksjoner.

Du kan og se transaksjoner for hver spesifikke drøm ved å trykke deg inn på drømmebildet > "Aktivitet".