Hvis du ønsker å slutte å bruke Dreams begynner du med å ta ut pengene og vente til de har de på bankkontoen din. Pågående transaksjoner må også gå sin gang først. Siden kan du velge å avslutte kontoen din i appen ved å klikke på tannhjulet i startsiden > "Avslutt Dreams-konto". Følg gitte anvisninger. 

OBS! Kontoen din avsluttes permanent og det er per dags dato ikke mulig å åpne en ny konto senere om du skulle ombestemme deg.

Om du ikke er helt sikker kan du med fordel la kontoen ligge igjen, men tømme den og stoppe all sparing, logge ut og slette appen. Da kan du helt enkelt laste den ned igjen en gang i framtiden. 

Det ville betydd mye for oss om du tok deg tiden til å sende oss en liten feedback på hvorfor du velger å avslutte kontoen din. Feedbacken din hjelper oss med å forstå hvordan vi kan forbedre tjenesten. Du når oss her

Lykke til med sparingen! 

Did this answer your question?