Dette er en av triggerne du kan spare med i Dreams.

Kalenderkaos hjelper deg å spare lite, og ofte. Hver gang en rar merkedag dukker opp i kalenderen, sparer Kalenderkaos 10 kr for deg. Vi henter dagene fra denne listen.

Det finnes mange spesielle merkedager som vi ikke får beskjed om fra den mer tradisjonelle kalenderen på kjøleskapet 🗓 Vaffeldagen slår til 25. mars, mens det den 16. april er helt OK å dukke opp på jobb i nattbuksa på Pysjamas-dagen.

Har du sjekket om nettopp dagen i dag står for noe spesielt?

_______________

Som med alle våre triggere kan du selvsagt velge å avslutte Kalenderkaos akkurat når du vil.