Dette er en av triggerne du kan spare med i Dreams.

Legg inn litt spenning i sparingen! 50/50 er for deg som liker å gamble, med gode odds.

Hver dag har du 50 % sjanse for at sparehacken skaper en transaksjon på 50 kr. Noen dager vinner du, andre dager ikke - det kommer an på hvordan du velger å se på det. Det fine med denne type sjansespill er at man aldri gjør annet enn å investere i seg selv!

_______________

Som med alle våre triggere kan du skru av 50/50 akkurat når du vil!