Vad är Tjuven och hur aktiverar jag den?

Tjuven sparar utan att du märker det

Updated over a week ago

Tjuven drar en slumpvis summa mellan 1 - 200kr en slumpvis vald dag varje vecka!

Detta är en utav våra triggers. Tjuven är ett knep som hjälper dig att spara pengar, det är knappt att det märks. Tjuven slår till när du minst anar det och lägger stöldgodset i drömmen!

Du aktiverar Tjuven genom att trycka på Spara-knappen nere till höger på skärmen. Scrolla ner lite och intill rubriken Triggers, tryck på Se alla. När du hittat Tjuven i listan så klicka på STARTA-knappen och bekräfta sedan med din pinkod. Vill du ändra summorna för vad Tjuven minimalt och maximalt drar så kan du göra det innan du startar, annars blir det aktiverat med standardintervallet 1-200 kr.

Ibland är det lättare att spara om vi inte vet om att vi gör det. Med Tjuven stjäl du från dig själv och ser till att du garanterat lägger lite pengar på drömmen oavsett vad som händer. Varje vecka på en slumpmässigt utvald dag tar Tjuven en summa och sätter in i din utvalda dröm. I transaktionshistoriken ser du alltid när Tjuven varit framme och hur mycket den sparade. Tjuven är lite knepig att hålla reda på, men den tar aldrig mer än den summa du satt som max. Det går hur bra som helst att ha fler än en tjuv, aktiverar du Tjuven i två drömmar får du två besök per vecka.

Såklart kan du stänga av tjuven när som helst! Då klickar du på din drömbild och får fram en lista på dina aktiva sparhack i just den drömmen och även alternativet att Stoppa.

_______________

Precis som alla andra triggers som vi har så är de till för att på ett roligt sätt öka sitt sparande. För att få veta mer hur våra triggers fungerar så kan du klicka på dem och läsa en beskrivning på vad just den triggern gör.