Konton och överföringar
Hur gör jag med misslyckade överföringar?

En misslyckad överföring dras inte igen

Updated over a week ago

En överföring kan misslyckas av många olika skäl. Det som då skett är att din hembank av någon anledning har nekat dragningen, så inga pengar har lämnat ditt lönekonto till Dreamskontot för just den aktuella summan. Den vanligaste anledningen är att täckning saknas på kontot.

Totalsaldot i appen påverkas inte, men summan På väg in justeras då ner i efterhand, transaktionerna kan du kontrollera genom att klicka på Hantera transaktioner > Se transaktioner

Om transaktionen misslyckats görs inga nya försök att dra summan. Vill du fortfarande vill spara den summan så går det superbra att skapa en engångstransaktion för denna missade summa.

_______________

För att skapa en engångstransaktion gör såhär: Klicka på Spara

i nedre högra hörnet av skärmen. Överst i den menyn dyker ett vitt fält upp där du skriver in summan du vill spara och sen väljer du att den ska ske en gång så har du kompenserat för den transaktion som misslyckades och din dröm är på rätt väg igen! 👍