För att skapa en ny dröm svep fram drömvyn till höger från hemvyn, bläddra längst ner i listan av drömmar och klicka sedan på "Skapa en ny dröm". Härifrån ställer du sedan in om det är en egen dröm eller en gruppdröm, namnger drömmen, anger summa och datum och lägger in en bild.

Vill du starta en ny dröm för att en tidigare är uppnådd men du vill fortsätta spara? Du vet väl att du kan fortsätta spara i den gamla som egentligen är klar? Klicka bara på Ändra bredvid drömbilden på den drömmen så kan du redigera den (tid/summa/namn) och "återuppliva" den igen 😃

Did this answer your question?