För att aktivera en trigger klickar du på "Spara" bredvid drömbilden på den dröm som du vill aktivera triggern i. Här kan du sedan scrolla ner till rubriken “Triggers" och klicka på "Se alla" och då får du fram hela listan på alla triggers som finns i appen. Du kan läsa mer om hur varje trigger fungerar genom att klicka på dess ikon. Om du hittar en trigger som verkar rolig trycker du på Starta för att aktivera den.
Bekräfta sedan detta med din PIN-kod och efter det är triggern igång!

BONUS: Alla sparhack kan du redigera summan på, så även triggers. Tycker du att det är för mycket eller för lite triggern kommer spara åt dig, så ändra summan genom att klicka på Ikonen > Ändra. Detta måste göras före man startar ett sparhack. Vill man ändra ett sparande man redan har ingång, måste man först stoppa det sen börja om på nytt och göra stegen ovan innan man startar det (igen).

Du gör på samma sätt även om det är ett annat sparhack än en trigger som du vill starta! 😄👌

Läs mer om hur du startar andra sparhack i din dröm.
Och hur du stoppar aktiva sparhacks