Ja, allt du gör i din Dreamsapp är helt privat och sker på dina villkor. Du kan däremot välja att öppna upp din dröm för att dela den med andra om du så vill. 

För att bjuda in till en gruppdröm, klicka på din dröm och sedan i fliken "Grupp" högst upp på skrärmen. Där inne hittar du en rund "+"-symbol där du kommer vidare till "Bjud in". Eller så klickar du på kugghjulet i övre hörnet och fliken "Deltagare" överst på skärmen och skickar din inbjudan. Allt du behöver är telefonnumret till den du vill bjuda in.

När en gruppdröm skapats, så sparar alla deltagare sin del av målsumman på sitt egna konto. Därför visas bara din del av drömmen tills du klickar på drömbilden och sen på fliken Grupp och kikar på hur det går för övriga delatagare.

Läs mer om att bjuda in till gruppdröm.

Did this answer your question?