Varför måste slutdatumet på drömmen vara minst en månad in i framtiden?
Varför måste slutdatumet på drömmen vara minst en månad in i framtiden?

Pepp en bit in i framtiden!

Michelle avatar
Written by Michelle
Updated over a week ago

Det är oftast de drömmar som ligger en liten bit in i framtiden som vi behöver mest pepp och uppmuntran till. För att spara till sitt framtida jag är en större utmaning än att spara till nästa vecka enligt våra forskare. Därför har vi satt den gränsen i dagsläget.

Men du kan även välja att skapa en dröm helt utan slutdatum, på så sätt kan du drömma precis som du vill. Lämna då bara det fältet tomt och tryck på gröna knappen Klar direkt när du skapar din dröm.